Top Pigeons

P Updated
logo-tp-retina

TopPigeons is wereldwijd sinds de start in 2002 een instituut geworden als veilinghuis voor de zware fond

De beste liefhebbers wereldwijd op dit spelonderdeel verkopen duiven via TopPigeons. Nog steeds is TopPigeons de Nr . 1 in het aanbieden van duiven voor deze speldiscipline. De mensen achter TopPigeons zijn gekende namen met een wereldwijde reputatie die jaarlijks uitstekend presteren. “Voor liefhebbers door topliefhebbers” is niet voor niets onze slogan.

Stilstand is echter achteruitgang! TopPigeons blijft daarom door ontwikkelen op online en offline onderdelen. We hebben onze website vernieuwd en er worden in de veilingomgeving ook nog vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd de komende tijd.

Binnen TopPigeons werken we met een aantal vertrouwde agenten in bijvoorbeeld Taiwan/China, Spanje, Argentinië, Canarische Eilanden, Amerika, Malta, Roemenië, Polen enzovoort. Ook gaan we ons presenteren op diverse beurzen in verschillende landen. Ons aanbod ontwikkelt ook door. Vele kinderen van nationale en internationale winnaars en asduiven zullen het komend veilingseizoen weer worden verkocht. Door de goede contacten, goede scouting en selectie kunnen wij onze klanten dan ook weer een topassortiment aanbieden. Er is dan ook weer een spectaculaire veilingagenda voor 2018-2019 met veel topmateriaal aangeboden door tientallen aanbieders die een unieke duivenstam bezitten en top spelen!

Steeds meer kiezen deze aanbieders ervoor om in een lange termijn relatie exclusief voor TopPigeons en haar klanten te kiezen. TopPigeons heeft hiervoor een prachtig format ontwikkeld om meer intensief en meer exclusief met top liefhebbers te gaan samenwerken voor de langere termijn. Hierbij worden alle mogelijkheden online en offline ingezet.

Wij willen u adviseren om TopPigeons dagelijks te volgen. Op deze site zullen wij u zo actueel en breed mogelijk informeren en op sociale media zijn we te vinden op Facebook, Instagram en YouTube. bron: https://www.toppigeons.com/

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Already have an account? or Create an account